Din Hälsokälla -              - för balans i kropp & själ

Zonterapi i Göteborg


Välkommen på välgörande zonterapi i rofylld miljö, endast några minuters väg från Korsvägen i Göteborg. Gratis parkering och nära spårvagnshållplats.

Zonterapin kan användas både som ett sätt att lokalisera problemområden och som behandlingsmetod. Den används vid ett stort antal störningar, bl.a. huvudvärk, smärtor i rygg och leder, urinvägsbesvär och matsmältningsproblem.
Zonterapi stimulerar kroppens naturliga läkningskraft.

När en störning uppträder i ett organ eller område av kroppen så är motsvarande område på fötterna känsligt för tryck. Genom massage av dessa zoner försöker man återställa den normala funktionen i organet eller problemområdet. Det finns ett antal ledningsbanor för energi i kroppen (meridianer). Genom dessa finns en förbindelse mellan olika punkter på fötterna och olika delar av kroppen. Blockeringar i energin kan brytas ner genom behandling av reflexpunkterna, och energin kan åter flöda fritt.

Behandlingen inleds alltid med avkopplande fotmassage.
Zonterapi och fotmassage hos Din Hälsokälla i Göteborg

Har du tänkt på hur bra du mår när dina fötter är varma och omskötta?

Hos mig är zonterapi en behaglig upplevelse.

Zonterapi Göteborg Din Hälsokälla - för balans i kropp & själ
Boka tid via nätet:
Eller ring/skicka sms på tel: 
0760-062572 


Lite Historik

Zonterapi är ett effektiv sätt att behandla obalanser och värk i kroppen. Detta är ingen ny terapi, utan har förekommit i olika delar av världen flera tusen år tillbaka i tiden. Nordamerikanska Indianstammar var noga med att massera fötternas zoner och i Egypten har man hittat tidiga målningar på zonterapi behandlingar. 
Den amerikanske läkaren William H Fitzgerald tog upp och utvecklade metoden i början av 1900-talet och han kallade den för reflexzonterapi.

Zonterapi för en välmående kropp

Site Builder drivs av Vistaprint