Din Hälsokälla -              - för balans i kropp & själ
Personlig / Medial vägledning


Jag är medial (förmodligen sedan barnsben) och har under årens lopp utvecklat min intuition och mina sinnen, genom bl a olika kurser och utvecklingscirklar i Sverige och England, för att kunna förmedla- och hjälpa 
till med vägledning i frågor Informationen kan komma från nära och kära som gått över till "andra sidan", via min intuition och även vägledare.
Detta k
an uttrycka sig på olika sätt, bl a genom bilder, symboler, filmsekvenser, ord, fysiskt i min egen kropp och känslor. Min uppgift är att tolka och förmedla det som kommer till mig. Jag använder mig ibland också av kort för att hjälpa till med vägledning i frågor.
Det vanligaste tillvägagångssättet är att jag känner av och kanaliserar under en healingsession, men även via telefon och distanshealing. (Se gärna vid fliken Healing)


Jag känner en stor ödmjukhet inför detta och min intention är alltid att förmedla budskapen på bästa och mest stärkande sätt.

Jag vill poängtera att alla människor har en fri vilja och saker kan utveckla sig åt olika håll pga valen man gör i livet. ♥ Jag ger vägledning och stöd som kan hjälpa att själv se möjligheterna som finns.

Jag är noga med etiken, att aldrig ta upp sjukdomar eller sia om död. 


Personlig och medial vägledning, Din Hälsokälla
Site Builder drivs av Vistaprint